InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
1993 berichten
Pagina 88½ van 133
Je leest nu alle berichten van "Moniek"
Volg datum > Datum: vrijdag 20 maart 2009, 1:4220-3-09 01:42 Nr:161289
Volg auteur > Van: Moniek Opwaarderen Re:161256
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: fructaan-index Structuur
Moniek
Homepage
Nederland

Jarig op 22-1

1993 berichten
sinds 30-9-2004
Spirithorses schreef op donderdag 19 maart 2009, 18:36:

> verasita schreef op donderdag 19 maart 2009, 13:48:
>
>> Moniek schreef op donderdag 19 maart 2009, 12:09:

> een dikmaker voor te magere paarden dus ik zie niet waraom je
> IR paarden pulp zou geven :-S
>
> Groet, Pien

Thanks voor de reacties. Paard waar het over gaat is juist erg mager en niet dikker te krijgen (ook een symptoom van ir volgens deze site). Wel regelmatig een harde en dikke manenkam. Ribben altijd erg goed zichtbaar.
Geen Seme.
Toch jammer dat er geen antwoord op de vraag komt. Wat zou het zijn: domme vraag, te moeilijke vraag, te simpele vraag, rare vraag, ?
Ik blijf toch benieuwd wat bietenpulp op de fructaanindex voor risicobeoordeling zou krijgen? Altijd leuk om te weten zoiets en om op verder te denken!

M :-) niek
Volg datum > Datum: vrijdag 20 maart 2009, 11:5020-3-09 11:50 Nr:161317
Volg auteur > Van: Moniek Opwaarderen Re:161293
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: fructaan-index Structuur
Moniek
Homepage
Nederland

Jarig op 22-1

1993 berichten
sinds 30-9-2004
van lennep schreef op vrijdag 20 maart 2009, 8:06:

> Moniek schreef op vrijdag 20 maart 2009, 1:42:
>
>> Spirithorses schreef op donderdag 19 maart 2009, 18:36:

> Agrobs wiessencops zit rond de 3 % fructaan , dus het kan
> lager.
>
> Gr Esther

Dat is heel wat lager!

Gr Moniek
Je leest nu alle berichten van "Moniek"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
1993 berichten
Pagina 88½ van 133
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact