Martina schreef op maandag 15 februari 2010, 12:42:
> Ehm, op mijn verpakking van de slagroom staat toch echt 3ml kh per
> 100ml... Stop het vooral in de koffie of snoep er tussendoor van. Nu heb
> ik verder het voordeel dat ik oorspronkelijk ooit in zuid Duitsland
> geboren ben... Daar is het normaal geen suiker in je slagroom te stoppen.
> Gelukkig is dat iets waar ik in NL nooit aan gewend geraakt ben. Suiker in
> slagroom; gatverdamme

Hè hè eindelijk iets waar ik over mee kan kletsen .... ja, Deutsche Slagsahne!! Ik vind suiker door de geklopte room ook niet weg te krijgen. Dan die spuitflessen .... gadverdamme
Ongezoete slagroom, niet te stijf geklopt, met echte onvervalste chocoladetaart ... gemaakt van bijna zwarte pure chocolade .... jaaaaaa, het liefst nog warm en een beetje klef .... maak me gek ... met héél veel slagroom! Of Apfelstrudel ... zo uit de oven en dan hup dikke berg slagroom erop! Maak me gek, gooi je haar los! Maarre ... niet echt een recept waar jullie op zitten te wachten hé?
Ik vind roomboter ook zo heerlijk, kan daar gerust een stukje van afsnijden en zo eten. Ik ben gek op vet,

Ik vind dat een eerlijk stuk vlees ook in de roomboter gebakken dient te worden. Los van de chocolade en de apfelstrudel, ik vind die Dr. Frank wel een toffe peer! Alles wat nu blijkt gezond te zijn, vind ik lekker ... jammie
Ik maak ook wel eens hangop ... volle yoghurt in een theedoek laten uitlekken ... ook zo lekker met vers fruit! Is dat een beetje verantwoord?