InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
19 berichten
Pagina 2½ van 2
Je leest nu alle berichten van "Jupielke"
Volg datum > Datum: zaterdag 16 oktober 2010, 18:2516-10-10 18:25 Nr:215933
Volg auteur > Van: Jupielke Opwaarderen Re:215809
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Gezocht: een vaardige bekapper Structuur
Jupielke
Nederland


19 berichten
sinds 24-1-2009
Arabesk schreef op donderdag 14 oktober 2010, 19:08:

> Monya schreef op woensdag 13 oktober 2010, 19:27:
>
>>
>> Persoonlijk vind ik eerder dat je mij afkraakt hier dan ik PN op mijn
>> forum. Kritisch uitgelaten dat zeker, maar meer over de extremisten en de
>> extremistische ideeen dan over de informatie op PN en HN. Die informatie
>> is namelijk wel bruikbaar ;-) .
>
> De informatie is wel bruikbaar, maar wel extreem owh ehm

Goed lezen Arabesk ;-)

De informatie op PN en HN vind ze bruikbaar.

De extremisten minder;-)
Volg datum > Datum: dinsdag 9 november 2010, 17:579-11-10 17:57 Nr:217771
Volg auteur > Van: Jupielke Opwaarderen Re:217764
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: wat te doen met rotstraal? Structuur
Jupielke
Nederland


19 berichten
sinds 24-1-2009
Het is maar een idee:
(koudgeslagen honing)
Honing het gouden vloeistof direct uit de natuur, vele mensen kennen de honing alleen als zoet broodbeleg, of in de thee, maar wat is honing eigenlijk, en wat kunnen we ermee?
Bijen nemen suikerhoudende nectar uit de bloemen en dikken dat in tot de ons bekende honing, tijdens dat indikken voegen zij een aantal enzymen toe, een van die enzymen noemen we glucoseoxidase.
In de honing blijft dit enzym intact maar inactief, wanneer dat weer in aanraking met vocht komt (bijvoorbeeld het wondvocht) wordt er geleidelijk glucose omgezet in waterstofperoxide en gluconzuur. Waterstof peroxide werkt desinfecterend, en gluconzuur zorgt voor een zuur milieu, waardoor bacterie en schimmelgroei wordt geremd.
Waterstof peroxide zelf brengt in hoge concentraties meer slechts voor wonden dan goeds, de concentratie die vrijkomt uit honing is echter veel lager, maar wel constant over een lange periode (48 uur) uit onderzoeken blijkt dat dit veel effectiever bacteriƫn dood, zonder schade door productie van vrije radicalen.
Volg datum > Datum: dinsdag 7 december 2010, 15:257-12-10 15:25 Nr:219878
Volg auteur > Van: Jupielke Opwaarderen Re:219868
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: Lessen Structuur
Jupielke
Nederland


19 berichten
sinds 24-1-2009

Misschien Merel van het forum hier.

Ze geeft wel vaker les.
Je leest nu alle berichten van "Jupielke"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
19 berichten
Pagina 2½ van 2
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact