Peter Donck schreef op maandag, 18 april 2005, 21:52:
> Esther schreef op maandag, 18 april 2005, 21:29:
>
>> Huertecilla schreef op maandag, 18 april 2005, 21:12:

>>
>> Groeten Esther
>
> O esthertje toch, met je bloedend hartje !
Mijn arm bloedend hart, de tranen rollen me treurend en wel.
> in de camargue worden de stieren gefokt om "à la cocarde" mee te
> spelen,
Heb je er een recept van?? "a la cocarde" heb ik nog nooit gegeten.
> ze worden niet in de ring om zeep geholpen
> (pas erna haha, voor jouw kant en klare steaks)
> alhoewel ze hier en daar in zuidfrankrijk ook wel wat "toros
> bravos" fokken,
Toros bravos, die lust ik rauw!
> voor de "lidias de toros", die worden wel in de zandring
> terechtgesteld
Voor het libido der machoos neem ik aan

> maar hebben wel een herenleven van 4 à 5 jaar daarvoor in de
> pure buitenlucht, zolang de blauwe tong hen maar bespaard blijft
> natuurlijk.
Jaja herenleven, en de dames worden dus niet de ring in gemikt.
> freeteuuuh
> en dan hup, fluks met zn allen op de kamion ge-elektro-pord,
> naar het euro-huis-met-certifikaat waar die mieterse slachtpin,
> al op ons wacht .......
Waauwwwwwww, dat is een hemelse sensatie.
>
> en for the record, het zijn de kalveren die worden gebrandmerkt,
> en door echte kawbois en manadjees "stieren" worden genoemd !
En weer die arme koeien he, emancipatie PFFFFF. Koeien mogen niet meedoen. Want de stierenfokkerij, die is hemels.
>
> met toch weer een beetje leedvermaak,
Enne hoe ruikt het eigenlijk brandmerken? Riekt dat naar BBQ?
Groeten Esther, ik kom eerdaags naar de markt in roeseleare, ff kieken naar de brandblaren.