InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
5 berichten
Pagina 1½ van 1
Je leest nu alle berichten van "Desiree Taylor"
Volg datum > Datum: woensdag 3 augustus 2005, 13:583-8-05 13:58 Nr:30773
Volg auteur > Van: Desiree Taylor Opwaarderen Re:30766
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: advies in weidebeheer Structuur
Desiree Taylor
Nederland


5 berichten
sinds 28-1-2005
maar ik wilde dus even tegen je
> zeggen dat het herkenbaar is dat er "ineens" toch een plant
> staat die je eerst niet zag.
>

OK. Ben ik dus toch niet zo kippig als ik dacht. Ze lijken echt uit het niets te komen!

Hoe aannemelijk is het dat dit een eenling was?
Zelf zou ik denken dat er in de buurt van deze (tweejarige want in bloei) JKK plant wat zou moeten staan, of hoeft dat niet het geval te zijn?

Hoe veilig is het om dit land -uiteraard na nog een grondige inspectie- te hooien? Er bloeien op dit moment zeker weten geen JKK plantjes. Hoe zit het met de eenjarige exemplaren (rosetten)? Moet je die op dit moment ook duidelijk kunnen zien? Deze zijn immers net zo giftig als de volwassen planten?
Volg datum > Datum: woensdag 3 augustus 2005, 18:063-8-05 18:06 Nr:30790
Volg auteur > Van: Desiree Taylor Opwaarderen Re:30783
Volg onderwerp > Onderwerp: Re: lijnzaad Structuur
Desiree Taylor
Nederland


5 berichten
sinds 28-1-2005
ingrid van der post schreef op woensdag, 3 augustus 2005, 16:57:

> even een kort vraagje, hoe lang moet je lijnzaad koken voor
> consumptie?
Totdat je een snotterige slijmlaag bovenop hebt drijven. Meestal zo'n 10 minuten tot een kwartier, afhankelijk van hoeveel je in de pan hebt zitten. Voor de zekerheid laat ik het meestal een half uurtje pruttelen. Dan weet ik zeker dat alle zaadjes geopend zijn.
Je leest nu alle berichten van "Desiree Taylor"
Warboel
Mix van alle berichten uit alle rubrieken (forum oude stijl)
 
5 berichten
Pagina 1½ van 1
 InloggenBookmarks Woordenboek
UitloggenInstellingenForum-hulp!

Deelnemers online: 0 verborgen deelnemers.
contact