Nick Altena schreef op donderdag, 29 september 2005, 12:40:
> Wil schreef op donderdag, 29 september 2005, 11:37:
>
>> Spirithorses schreef op donderdag, 29 september 2005, 9:22:

> Ow...toch nog een....waar komt het vandaan...welk land bedoel ik
> dan.
> Zou je deze info kunnen achterhalen?
> Gr, Nick
Hallo Nick, ja, die reden weet ik. Dit komt van een mega-groot bedrijf wat veel met grote inkopers werkt. Grote boerenbedrijven, maar ook landbouw-cooperaties etc. Derhalve dus een groothandel. Particulieren zijn 'teveel' werk en 'teveel' administratie.
Natuurlijk verkoper ze liever, via de vakhandel, een kant en klare brok.
Houdbaarheid? Ik denk, als je het droog opslaat, vrijwel onbeperkt? Ik zou niet weten hoe snel het in kwaliteit terugloopt. Maar ik denk dat het de kans ook niet krijgt om terug te lopen... gezien de voersnelheid denk ik dat, in mijn situatie, ik misschien deze winter nog te kort kom... 2 paarden he?
Ik denk dat het natuurlijk gedroogd is, op het land en daarna gehakseld.
Maar Nick, je woont zo dichtbij mij.... kom maar kijken!
Het komt uit Frankrijk. Er zat een etiket op... maar omdat wij de baal gekanteld hebben zodat ie door de deur kon... vrees ik dat het etiket onderop ligt!
groetjes,
Wil.