e m kraak schreef op zaterdag 19 augustus 2006, 14:48:
> marjolijn schreef op zaterdag 19 augustus 2006, 14:18:
>
>>> Het vlees wat we eten zit vol met rotzooi. Lang leve de

> uitzoeken waar dat meer naar je zin gebeurt, maar het aanbod in
> NL is idd beperkt en bedroevend (NL als "gehaktcultuur" en
> algemeen culinair vulnisvat is internationaal beroemd). Wat dat
> aangaat prijs ik me gelukkig aan de Duitse grens te wonen.
> Als je een beetje uitkijkt zijn er best biologische produkten in heel Nederland en niet alleen aan de grens, Er zijn ook veel mensen die zelf groenten biologisch kweken en als je in een landelijke omgeving woont is dit niet moeilijk te vinden.Vlees eet ik al jaren niet meer en niet zozeer uit sentimentele redenen, maar dat het veel meer energie kost om vlees te produceren dan om planten te verbouwen.
Ieder moet zelf zijn keuze maken, want mensen willen veranderen gaat toch niet ten zij ze het zelf willen.
groeten Feyona