Caatje schreef op woensdag 19 september 2007, 10:20:
> Peter Donck schreef op woensdag 19 september 2007, 10:17:
>
> .>

> getver, smaken verschillen! Als ze je hier "pens" voorzetten,
> is het wel degelijk pèns, "tripes", walgelijk spul, een
> "gewoon" stukje vlees (scharrelkip) kan er bij een vegetarier
> nog wel in, maar dàt............brrr
tripes zijn toch "vette darmen",
ook wel in darmenworst of "andouilles" verwerkt ?
haggis is dan weer schotse specialiteit van schapenmaag gevuld met vlees of ingewanden
tja we zijn verwend hé, mooie stukkies vlees uit een cellofaantjeschuimpjeschaaltje
terwijl vroeger gewoon alles gegeten werd ook de kippen-lellen-kammetjes, kippenpoten, ik zette hier vroeger al een link over hond-eten-in-china,
niet leuk maar ALLES werd verwerkt, inklusief pootjes, dampjes, hersentjes......
& what to say van "chicken-abortion" : een bebroed kippenei dat na 18 dagen (21 dagen is kip-tijd) levend gekookt wordt....... thailand hé